Hemleverans/ hämta i garaget onsdag & torsdag för riskgrupper covid-19

Hemleverans/ hämta i garaget onsdag & torsdag för riskgrupper covid-19Sista veckan för denna tjänst är vecka 26, då vi kommer att kunna leverera på fredagen (2/7) pga inventering i butiken 30/6 och 1/7. Därefter önskar vi er varmt välkomna tillbaka till butiken, alternativt handla i vår butik på nätet - ICA Online.

Vi ber dig respektera att tjänsten riktar sig till dig som är 70+ och/eller tillhör riskgrupp för corona och som därför rekommenderas att hålla sig hemma.

Efterfrågan på denna tjänst ökar - var ute i god tid med din order. Vi har begränsad kapacitet och reserverar oss för fullbokning.

Vi kör hem varor till dig som bor i Täby och Danderyd på eftermiddagarna mellan cirka kl 14-19 helgfria onsdagar och torsdagar. Vill man hämta varorna i garaget så kan man välja att göra det på onsdagar eller torsdagar antingen kl 11 eller kl 16.

Vi plockar varorna i butiken, så det går bra att beställa från våra manuella diskar, vårt eget bageri, kondis och butiksköket.

Hemleverans kostar 99 kr. Väljer du att hämta upp dina varor i garaget, plan 1 (vid postens brevlådor), kostar det 49 kr. Betalning sker vid leverans/upphämtning med kort eller swish.

Att ange personnummer är valfritt. Du behöver göra det om du vill att vi registrerar ditt köp på ditt ICA-kort (för att erhålla eventuella stammis-priser och bonuspoäng).

Vi skickar bekräftelse på att vi tagit emot ordern samt besked om möjlig leveransdag, till den email-adress som du anger i formuläret.

Separera dina varor i listan med radbrytning (enter).

Namn:
Adress:
E-postadress
Telefonnummer:
Personnummer
Inköpslista
Mejeri/juice
Manuell disk kött/fisk/ost/chark
Packat kött/fågel/chark/ost
Torrvaror
Bröd
Butikslagad färdigmat
Frukt & grönt
Fryst
Kem/papper
Snacks/dryck
Övrigt
Önskat leveransdatum
Får vi ersätta en vara med likvärdig vara om den beställda är slut?
Leveranssätt
Betalningssätt
I samband med köpet behöver vi behandla dina personuppgifter. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter på www.ica.se/dataskydd