Välkommen
till vår butik!

önskar Åke och Magnus Karlsson
med personal

Öppettider

Alla dagar
7-22

Kontakt

ICA Kvantum Karlssons
Ågatan 16
233 31 Svedala

Service i butiken

  • ATG-ombud
  • Postombud
  • Spelombud
  • Uttagsautomat
Missa inte papricaloppet!

Missa inte Papricaloppet!

Söndag den 17 maj kl. 13.00 på Aggarpsvallen!

Vi har länge velat göra något aktivt för våra barn. Därför gör vi nu detta evenemang som vi kallar för ”Papricaloppet”. Papricaloppet är en kul löpartävling för dig som har barn som är mellan 3-12 år.
Klasserna är:

  • 3-5 åringar 400 m (med förälder om man vill)
  • 6-åringar 800 m
  • 7-12 åringar 1,5 km

Att delta kostar 40 kr/barn (betalas på plats) och för det får du diplom, en goodiebag med frukt och en liten överraskning, och en kram från en av våra papricor, Gulis eller Rödis. 

Alla pengar vi får in går oavkortat till Barncancerfonden. Hoppas så många som möjligt vill och kan vara med, och sprid gärna detta till alla ni känner!

Vi ses där!
Åke & Magnus med personal 

Veckans erbjudanden

Veckans reklamblad

Veckans reklamblad innehåller våra aktuella erbjudanden.

Se reklamblad
Catering

Catering för alla smaker

Med ett brett urval av mat och godsaker erbjuder vi catering som passar till varje tillfälle när du vill bjuda på något gott. Våra duktiga kockar, kallskänkor och konditorer arbetar med fina råvaror för att tillgodose dina önskemål. Välkommen med din beställning, så kan du fokusera på annat än matlagning!

Cateringmat
Papricaklubben - Kvantums barnklubb

ICA Kvantums barnklubb

Papricaklubben finns på alla Sveriges ICA Kvantumbutiker. Du behöver ett ICA kort för att kunna anmäla ditt barn i butiken. Självklart är det kostnadsfritt att vara medlem!

Papricaklubben på ICA Kvantum
Eko - Månadens skörd

Världen ropar efter ekologisk mat

Efterfrågan på ekologiska råvaror och produkter ökar snabbt över hela världen. Totalt uppgick världsmarknaden för ekologiska livsmedel till nära 500 miljarder kronor 2014. Läs mer om vilka länder som toppar eko-ligan i nya numret av Månadens Skörd.

Eko världen runt