Låt oss inspirera dig!

Vi kan mat och arbetar ständigt för att vidareutbilda våra specialister inom färskvaror. Allt för att vi ska kunna ge dig matinspiration och goda tips. Bland våra manuella diskar hittar du kallskänkor, styckare, fiskfantaster, sommelier och ostexperter. Så välkommen in till oss med ett öppet sinne och låt oss inspirera dig!

Illustration

Kött över disk

Varje torsdag till lördag bygger vi om vår delikatessdisk för att skapa utrymme för vår manuella köttdisk. Handla som förr i tiden, direkt över disk. Få råd av vår erfarna styckare kring marmorering och tillagning, eller tips på härliga tillbehör från någon av våra matälskande medarbetare.

För oss är smak och kvalitet det viktigaste och vi försöker i första hand alltid att köpa in svenskt kött. Med jämna mellanrum spetsar vi till sortimentet med någon detalj som vi hoppas kan ge dig en härlig stund både i köket och runt bordet.

Bli din egen köttmästare
Illustration

Välkommen till vår välsorterade fiskdisk

I vår manuella fiskdisk kan du botanisera bland havets läckerheter. Här hittar du fisk från våra leverantörer som alltid levererar med hög kvalitet. Det gör att du kan förvänta dig färsk fisk när den är som bäst. Fråga gärna våra kunniga medarbetare som gärna delar med sig av tips och recept.

En storfavorit är vår egna Skagenröra med 55 % handskalade räkor som våra matälskande medarbetare lagar. Eller varför inte unna dig vår Härlagade Räksmörgås med smak av lite chili – ett populärt inslag i fredagsmyset för många.

Beställ räksmörgås
Illustration

Frukt och grönt från världens hörn

Här är det en härlig avdelning packad med vitaminer och underbara smaker. Vi låter alla säsongerna får ta plats och våra medarbetare på avdelningen har bred erfarenhet, vilket gör att du med jämna mellanrum kan hitta ett spännande sortiment.

Fräschör är ett ledord för oss så välkommen in och botanisera!

Nyttiga blåbärsrecept
Illustration

Sundsvalls kanske bästa delikatessdisk!

Här hittar du olika sorters ostar och charkprodukter som för tankarna ner i Europa.
Du hittar också allt du behöver för att få till en härlig lunch med potatissallad, kycklingspett, härlagade såser och röror, pajer, smörgåsar och mycket mer.
Våra mest populära produkter hittar du även såklart online.

Handla delikatesser online
Illustration

Välkommen till vårt bageri!

Varje dag i veckan kan du njuta av doften av nygräddat här i butiken. Vi erbjuder baguetter, frukostbröd, matbröd, vetebröd och mycket mer. Vi har också festliga bakverk från Lindhs bageri som tårtor, bakelser och klassiska fikafavoriter.

Beställ tårtor här
Illustration

Låt oss fixa festen!

Våra duktiga kallskänkor är specialister på att göra olika uppläggningsfat, smörgåstårtor eller kalla bufféer. Vi har alternativ för alla tillfällen, så tveka inte och lägg din order redan idag.

Beställ smörgåstårta här
Illustration

Gott från trakten

Grönsaker, körv, tårta eller senap! Varje vecka får vi leveranser från våra leverantörer som både odlar och producerar sina produkter i vårt närområde.

Läs mer här