Välkommen till din matbutik i Sollentuna!

personal

Välkommen till din matbutik i Sollentuna!

Genom att klicka på länkarna i vänstermenyn kan du enkelt överblicka vad våra avdelningar har att erbjuda

Vår färgsprakande frukt och grönsaksavdelning är fylld av valmöjligheter.  En generös manuell disk som är över 20m lång och fylld med inspirerande alternativ.  Delikatesser från när & fjärran och kött & fisk för alla tillfällen. Vi erbjuder ett stort utbud av butiksgjord mat tillagat av butikens kock. Vår kock tillagar också prisvärd catering av högsta kvalitet.Vårt mejerisortiment ska i största möjliga omfattning komma från svenska gårdar. Naturligtvis hittar du även ekologiskt producerade varor hos oss, något som vi märker upp tydligt med en ekoskylt. Vi gör det bästa vi kan för du som kund alltid ska hitta ett brett och inspirerande sortiment hos oss.

Patrik

Det här är Patrik, ICA Kvantum Sollentunas butikschef. Han hjälper dig gärna. Kontakta honom om du har frågor eller saknar någon vara. patrik.ronnelow@kvantum.ica.se

Varför ska man handla på ICA Kvantum Sollentuna? Vår ambition är att sprida mer matglädje i Sollentuna och vara den bästa mataffären i Sollentuna. Vi erbjuder en fräsch och inspirerande butik med ett brett och prisvärt sortiment. Samt en hjälpsam och glad personal.

Jag hoppas att de som älskar mat ser det som ett naturligt val att handla i just vår butik.