Månadens skörd

Månadens skörd

Gott med smått decemberplock

December månad ska firas med mat i sedvanlig ordning! Månadens skörd tipsar om hur du kombinerar traditionella och nya gröna smaker när du lagar smått och gott för resten av året.

Till reportaget

Älskade äpplen

Krispigt, sött och syrligt i perfekt balans. Vi har botaniserat bland tre av de godaste svenska äppelsorterna som under årets mörkaste månader lyser upp både tallrikar och smaklökar. Säg hej till Aroma, Ingrid Marie och Saga!

Läs hela artikeln

Klimatsmart bränsle är vägen till ett hållbart jordbruk

Det finns många fördelar med att välja svenskproducerad mat. Hur jordbruket bedrivs i Sverige är en. Månadens skörd undersöker innebörden av hållbart bränsle för det svenska jordbruket och vår matproduktion.

Läs hela artikeln

Frukstund med Papricafamiljen 

Frukter och grönsaker är viktiga källor till fibrer och vitaminer och ska ingå i alla måltider för hela familjen. Men om du hellre tar en kaffe än en smoothie och barnen vägrar äta grönt? Då finns Papricafamiljen här och ger dig tips för en enklare och godare vardag.

Till Papricafamiljen

Månadens skörd på Instagram

Följ @manadensskord på Instagram för bilder, filmer, recept, inspiration och inblickar i redaktionens arbete.

 

Om Månadens skörd

ICA Kvantum strävar efter att bli bäst på frukt och grönt. För att nå vårt mål ger vi ut Månadens skörd som genom reportage, tips och recept inspirerar dig om säsongens goda gröna råvaror. Du hittar magasinet gratis i din ICA Kvantum-butik och kan också läsa utvaltinnehåll direkt på webben.