Månadens skörd

Månadens skörd

Baka med augustis godsaker

Nu svämmar skog, trädgårdar och fält över av naturliga godsaker. Många går dessutom att både laga mat och baka på. Månadens skörd bad My Feldt om hennes tankar om och tips på bakning med säsongens bästa.

Till reportaget

En underbar grönsaksbukett

Med sin mjälla krona, matiga stjälk och förmåga att komma överens med många smakkompisar, är broccolin så mycket mer än bara en grön nödlösning på vardagstallriken. Nu tar vi ett bett i denna bukett och återupptäcker broccolins alla smakmöjligheter!

Läs hela artikeln

Mat och ätande i kristider

Hur påverkar en global pandemi vårt sätt att se på råvaror, matlagning och ätande? Månadens skörd undersökte vad Sveriges sociala distansering kan komma att innebära för våra matvanor på kort och lång sikt.

Läs hela artikeln

Frukstund med Papricafamiljen 

Frukter och grönsaker är viktiga källor till fibrer och vitaminer och ska ingå i alla måltider för hela familjen. Men om du hellre tar en kaffe än en smoothie och barnen vägrar äta grönt? Då finns Papricafamiljen här och ger dig tips för en enklare och godare vardag.

Till Papricafamiljen

Månadens skörd på Instagram

Följ @manadensskord på Instagram för bilder, filmer, recept, inspiration och inblickar i redaktionens arbete.

     

Om Månadens skörd

ICA Kvantum strävar efter att bli bäst på frukt och grönt. För att nå vårt mål ger vi ut Månadens skörd som genom reportage, tips och recept inspirerar dig om säsongens goda gröna råvaror. Du hittar magasinet gratis i din ICA Kvantum-butik och kan också läsa utvaltinnehåll direkt på webben.