Måndag
Helbakad kotlettrad med svampsås & svartavinbärsgelé
Krämig pasta med lax, spenat & parmesan
Pasta med marcarpone, ädelost, valnötter & ruccula
Tisdag
Stekt rimmat fläsk med raggmunk, eller löksås & kokt potatis
Pocherad torsk med ägg & persiljesås
Rödbetsbiffar med turkisk yoghurt & rostade nötter
Onsdag
Kyckling piccata med tomatsås & parmesan
Fiskbiffar med sojamajonäs & kålsallad
Börek med spenat & fetaost, samt turkisk bondsallad
Torsdag
Ärtsoppa med rimmad bog & fläskkorv, samt pannkakor med sylt & grädde
Fiskgryta med citron & gräslök
Vegetarisk ärtsoppa, samt pannkakor med sylt & grädde
Fredag
Fläskschnitzel med kryddsmör, kapris & citron, samt råstekt potatis
Gratinerad lax med västerbottenost & pepparrotscrème
Savoykålsdolmar med röda linser & stekt svamp