Det här hittar du i butiken

Det här hittar du i butiken

Här hittar du ett fantastiskt sortiment av olika varor och vi gör allt för att hela tiden utöka sortimentet så att du som kund skall hitta det du söker.

Vi har allt ifrån lågprissortiment till det allra bästa så att du själv kan bestämma vad din matkasse skall kosta. Vi har också ett komplett restaurangkök med kockar och kallskänkor så hos oss kan du köpa allt ifrån dagens lunch till trevliga festmåltider. Självklart har vi också cateringverksamhet så när du fyller år eller vill fira någon annan högtid är det bara att beställa maten av oss så du får mer tid för dina gäster.

Kvantum Kungsbacka har belönats med en rad priser genom åren, 2004 blev vi korade till sveriges bästa köttbutik, 2007 till sveriges bästa matglädjebutik, 2009 nominerade till Butikernas butik samt 2011 återigen valda till sveriges bästa matglädjebutik. Dessa utmärkelser är vi naturligtvis oerhört stolta över och vi vill tacka er kunder som möjliggör för oss att hela tiden bli bättre!

Ekologiskt sortiment

Det ska vara lätt att göra kloka och miljövänliga val när man handlar hos oss. Därför erbjuder vi ett brett ekologiskt sortiment och strävar efter att ha så många ekologiska alternativ som möjligt i hyllan.