Catering

Smart, enkelt och gott!

Vi erbjuder ett stort sortiment av catering. Vi är redo för alla beställningar och använder de bästa råvarorna för att kunna garantera högsta kvalitet och smak till riktigt bra priser.

För alla tillfällen

Vi skapar matglädje för fester, födelsedagar, dop, bröllop, student, konferens och möten. Menyn anpassas också efter årets mathögtider. Håll utkik efter catering inför påsk, student, midsommar, och jul!

Catering för alla
För oss är det en självklarhet att erbjuda och anpassa din cateringbeställning oavsett matallergi eller matpreferenser som veganskt eller vegetariskt.

Vi är redo att ta emot din beställning och prata vidare om hur vi kan hjälpa dig. Enklast kontaktar du oss genom att ringa på 08-58430511. Du är även välkommen in till oss i butiken för att göra din beställning. Oftast räcker det att vi får Er beställning 14 dagar innan, men vi reserverar oss för fullbokning... "Först till kvarn"...Betalning sker vid avhämtning av catering.

Det går även bra att via oss beställa smörgåstårtor och bufféer från Kallskänksgourmé (https://kallskanksgourme.se)

OBS!!!  OBS!!!  OBS!!!

Cateringen kommer att ha semesteruppehåll under perioden 24/6-18/8

OBS!!!  OBS!!!  OBS!!!

Det går fortfarande bra att under denna period beställa större mängder kallskuret/gravat och potatissallader i den manuella delikatessdisken!

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter.