För en hållbar framtid!

För en hållbar framtid!

Vi värnar om vår miljö och för en mer hållbar framtid. Ibland tar vi stora kliv och ibland tar vi många små, och varje steg är viktig för att skapa en bättre miljö.

Sedan många år tillbaka är vi miljöcertifierade genom Svanen och 2015 blev vi även Krav-certifierade. Detta är certifieringar som ligger oss varmt om hjärtat och på ett tydligt sätt visar vårt engagemang och vårt fokus. Vi fortsätter att hela tiden hitta nya och mer miljövänliga vägar och nytt miljövänligt sortiment.  Det händer otroligt mycket både hos oss i butiken, och vi ser också ett otroligt stort engagemang bland våra kunder, vilket pushar oss att fortsätta i den riktning som vi påbörjat. Häng med oss på vår resa för en hållbar framtid!

Nu går vi över till digitalt istället för pappersutskick!

Vi satsar på en mer hållbar framtid – anmäl dig nu, det tar bara en minut!

Varje månad skickar vi ut tusentals annonsblad och kundbrev till dig som kund, vilket inte känns särskilt modernt eller miljömässigt när vi vill skapa en mer hållbar framtid, eller hur!? Vi är nu redo för nästa steg i vår strategi i att värna om miljön och vi hoppas att du hänger med på denna spännande resa tillsammans!

Våra KUNDBREV MED ERBJUDANDEN och information om vad som är på gång i butiken kommer framöver att skickas till dig via mail, istället för i pappersformat. Gå in och anmäl dig redan idag, så att du inte missar nästa utskick.

För att anmäla dig:

1. Logga in länsgt upp på sida

2. Klicka på inställningar

3. Lägg till din mailadress (om det inte redan är gjort)

Våra ANNONSBLAD kommer du att hitta på vår hemsida samt på vår Facebooksida varje måndag . För dig som ändå önskar annonsbladet i pappersformat, så finns de i entrén i butiken.

Vissa har frågat oss om vi verkligen vågar ta detta beslut. Svaret är enkelt – Våra kunder väljer oss för vår fantastiska butik, vårt otroliga sortiment och våra supertrevliga medarbetare, inte för att de får papper från oss i brevlådan!

Det finns mycket kvar att göra - vi är absolut inte färdiga - men vi tar steg för steg i denna riktning.