Månadens skörd

Månadens skörd

Matlådans återkomst 

Hemlagad mat till lunch är ett hett val för den som prioriterar både hälsan, plånboken och vår planet. Månadens skörd berättar hur du kommer igång med matlådor och varierar dem på ett enkelt sätt.

Till reportaget

Fantastiska betor

Rödbetshummus, bowls, chips och saftiga biffar, idag hör betan hemma i fler rätter än vår klassiska husmanskost. Nu betar vi av det bästa med säsongens röda och gula rotfrukter – från jord till bord!

Läs hela artikeln

Gör din egen matjord i köket

Ett eget kretslopp inomhus utan att behöva köpa massor av matjord eller konstgjord näring. Går det och hur gör man? Månadens skörd pratade matavfall, bokashi och näringsrik jord med Sara Bäckmo.

Läs hela artikeln

Barnens favoritklubb 

Ingrid Franzén är frukt- och gröntansvarig på ICA Kvantum Falkenberg. Hon älskar sitt jobb och att bemöta alla kunder. Hemma går mycket tid åt till familjelivet med två energiska söner på 2 och 4 år. I mars tipsar hon om hur vi ska få in mer lek och rörelse.

Ingrids tips

Månadens skörd på Instagram

Följ @manadensskord på Instagram för bilder, filmer, recept, inspiration och inblickar i redaktionens arbete.

     

Om Månadens skörd

ICA Kvantum strävar efter att bli bäst på frukt och grönt. För att nå vårt mål ger vi ut Månadens skörd som genom reportage, tips och recept inspirerar dig om säsongens goda gröna råvaror. Du hittar magasinet gratis i din ICA Kvantum-butik och kan också läsa utvaltinnehåll direkt på webben.