Månadens skörd

Månadens skörd

Gör plats för en
godare, grönare jul

Vällagade, gröna rätter kan lyfta vilket traditionellt julbord som helst. Spännande smakupplevelser skapas när fokus vidgas från skinka och köttbullar till dess gröna, fräscha komponenter.

Grönare jul

Under den mörka skönhetens skal

God, vacker, lättlagad och bra att ha i kylskåpet. Det är auberginens signum. Bakom dess skinande, mörklila yttre döljer sig flera oanade användningsområden och en sked matnyttigheter.

Aubergine

Framåt för framtida förpackningar

Plast av sockerrör, engångsartiklar av biologiskt material och minskat svinn. Jakten på smarta förpackningar med mindre klimatpåverkan pågår ständigt – kanske behövs de inte alls om några år?

Framtida förpackningar

Julpyssel i väntans tider

Viktoria Gustafsson är matinspiratör och ansvarig för Papricaklubben och event på ICA Kvantum Flygfyren i Norrtälje. Idrott, rörelse och näringslära ligger henne varmt om hjärtat – något som hon också är mån om att föra vidare till sina barn.

Viktorias tips

Månadens skörd på Instagram

Följ @manadensskord på Instagram för bilder, filmer, recept, inspiration och inblickar i redaktionens arbete.

     

Om Månadens skörd

ICA Kvantum strävar efter att bli bäst på frukt och grönt. För att nå vårt mål ger vi ut Månadens skörd som genom reportage, tips och recept inspirerar dig om säsongens goda gröna råvaror. Du hittar magasinet gratis i din ICA Kvantum-butik och kan också läsa utvalt innehåll direkt på webben.