Månadens skörd

Månadens skörd

Frukost när
som helst

Tidigare var frukosten ett statiskt mål som intogs på morgonen i hemmets lugna vrå. Men vad, var och när vi äter frukost håller på att förändras. Månadens skörd undersöker det trendiga morgonmålet.

Mer om frukost

Kryddan som delar världen

Vissa tycker att den smakar jättegott och andra tycker att den smakar tvål. Månadens skörd berättar om koriander, kanske en av världens mest älskade och hatade krydda.

Koriander

GMO – hot eller möjlighet

Snabbväxande lax, motståndskraftiga grödor och ris med högre näringsinnehåll. Det är några av de saker man kan göra med hjälp av GMO-genetiskt modifierade organismer. Sverige och EU har mycket hårda regler kring GMO, men i grannlandet Norge pågår just nu diskussioner om att lätta på reglerna.

Mer om GMO

Lyckas med barnkalaset

Susanne Modin är matinspiratör och ansvarig för Papricaklubben på ICA Kvantum Sannegården. I mars tipsar hon om hur man lyckas med barnkalaset. 

Susannes tips

Månadens skörd på Instagram

Följ @manadensskord på Instagram för bilder, filmer, recept, inspiration och inblickar i redaktionens arbete.

     

Om Månadens skörd

ICA Kvantum strävar efter att bli bäst på frukt och grönt. För att nå vårt mål ger vi ut Månadens skörd som genom reportage, tips och recept inspirerar dig om säsongens goda gröna råvaror. Du hittar magasinet gratis i din ICA Kvantum-butik och kan också läsa utvalt innehåll direkt på webben.