Evenemangskvällar

ICA Focus Evenemangskvällar

Evenemangskvällar

 

Upplevelsen i Focus

Ladda upp inför helgen eller varva ner efter arbetsveckan med våra evenemangskvällar. Här bjuder vi på god mat och dryck för allt från en glädjefylld after work till en härlig middag med vänner. Mitt i Göteborg med gångavstånd till Scandinavium är det även en perfekt början på kvällen för dig som vill sätta stämningen innan du beger dig vidare till arenans event.

Kvällar med mersmak

Vi anordnar även mat- och dryckesprovningar av alla dess slag. Vad sägs om en vinprovning med väninnorna eller en after work med provning av ost? Eller, om du är mer intresserad av att hitta olika smaktoner i öl, lära känna bubblornas storlek i prosecco, kvaliteten i olika sorters olivolja, eller upptäcka nya delikatesser från södra Europa, så kan du även göra det hos oss.

Kom gärna förbi oss i butik om du vill ha mer information om våra provningar, så hjälper vi dig planera en godare kväll – lika smakrik som lärorik.

Hockeykvällar

Ladda upp inför Frölundas hemmamatcher på bästa sätt hos oss på ICA Focus. Då förvandlas restaurangen till en sportbar för finsmakare med god mat och dryck för garanterad vinnarstämning. Och att du härifrån dessutom har gångavstånd till Scandinavium gör kvällen lite godare.

Under hockeykvällarna bjuds det på:

Buffé

Focus Köttbullar med klassiska Tillbehör, 99:-
Salladsbaren 89:-

Öppettider: Inför hemmamatcher 16:30–19:00 på vardagar

Hyr vår lokal

Födelsedag, examen, student eller årsdag? Vad det än är som ska firas så är du välkommen att göra det hos oss! Förutom att vi här, mitt i göteborgspulsen, har rum för både folk och smak, så ger vi dig även tillgång till stans största skafferi. För en godare stämning och ännu godare mat under ett och samma tak.

Kontakta gärna oss om du vill ha mer information om hur vi kan hjälpa dig sätta mer smak på ditt firande!