ICA City Fristad

Jobba hos oss på Citybutikerna

Citybutikerna är en lokal livsmedelskedja med fyra butiker i Borås. Företaget har funnits i mer än 40 år och är marknadsledande med mer än 85 000 kundbesök i veckan.

Vi är kända för att ha bland de lägsta matpriserna i Sverige. Med våra 400 engagerade medarbetare, hantverkskompetens och egen produktion med yrken så som bagare, kock, kallskänka, konditor, florist, styckare och ostmästare kan Citybutikerna erbjuda boråsarna en matbutiksupplevelse utöver det vanliga. 

Citybutikerna främjar intern utveckling och karriär, vidareutbildning och har två egna internutbildningar: Trainee-programmet och Aspirant-programmet som båda är ett år långa. 

Våra lediga tjänster

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service! Om vi inte har några lediga tjänster just nu är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan.

I samband med ansökan behöver vi behandla dina personuppgifter. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter på ica.se/butiker/dataskydd/personuppgifter/

På länken nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Sök jobb hos oss