Om ICA City Fristad

Mitt på torget i Fristad hittar du din Citybutik!

Hösten 2015 stod den till- och ombyggda butiken klar och inredd med det senaste inom kyldiskar och annan teknisk utrustning som hjälper till att driva en energieffektiv butik med så lite miljöpåverkan som möjligt.

Vi har tagit i rejält med ytor för delikatesser, färska grönsaker och nybakat bröd och dessutom Citys egna matlösningar.

City Fristad har ett eget butiksbageri som förser vår butik med dagsfärskt bröd, bakelser och andra godsaker. Allt för att skapa en färskvarukänsla utöver det vanliga. Detta tillsammans med ett övrigt sortiment som gör att man kan handla allt man behöver för både vardag och fest.

Ett suveränt kundbemötande är för oss en självklarhet och som kund ska man alltid lämna butiken på ett glatt humör och känna sig nöjd.

City Fristad har samma låga priser som de andra Citybutikerna och vi har öppet 7-23 alla dagar, förutom julafton då vi stänger redan vid 14.

På sommaren är det extra full fart i butiken då många av samhällets sommargäster handlar sin mat hos oss. 

Ät gott och njut av priset!

Mer om oss!

Citybladet

I Citybladet läser du varje vecka spännande och inspirerande artiklar om bland annat profiler i Borås, veckans medarbetare och får råd och tips.

Läs Citybladet
Cityköket

Veckans lunchmeny

Här hittar du veckans meny med goda lunchrätter från vårt egna kök.

Veckans lunchmeny

Citybutikernas Catering

Hos oss kan du beställa catering för såväl vardag som till fest. Det spelar ingen roll om det är till ett mindre sällskap, till familjen eller ett helt företag. Vår kunniga personal kan tillgodose allas behov!

Beställ din catering

Laddplatser elbil

På vår parkering har vi installerat laddplatser för din elbil eller laddhybrid. Platserna är publika vilket gör att du kan ladda när det passar dig. Chargenodes smarta teknik gör att du som ska åka först laddar först.

Våra laddplatser

Papricaklubben

Gå med i vår matglada barnklubb och ta del av goda erbjudanden och tips som förenklar vardagen.

Bli medlem

Vad blir det för mat?

Våra godaste recept lagade på veckan erbjudanden och inspiration med säsongens råvaror.

Veckans middagstips

Din mat är i goda händer

Vi vill alltid leverera mat av hög kvalitet, agera miljösmart så ofta vi kan och sätta rätt priser.

Våra kundlöften