Tänk enkelt

ICA Färsk färdigmat

Går matlagningspeppen på sparlåga? Har du tajt om tid? Tänk enkelt. För dessa tillfällen finns ICAs breda sortiment av färdiglagade rätter. Färska måltider redo att värmas och avnjutas inom ett par minuter. Easy peasy!

Färdiglagad potatis- och purjolökssoppa - redo att värmas och avnjutas.

Färdiga matlådor

Vi skulle vilja kalla det för ett smart vardagsknep. Att spara på tid och energi ibland genom att bara välja den där goda genvägen. Dessutom är alla våra färdiglagade rätter färska, omsorgsfullt lagade och noggrant kvalitetstestade för bästa smak och näringsinnehåll.

Får vi bjuda på lite utbudsinspiration?

Färdiglagad potatis- och purjolökssoppa på burk redo att värmas.

Färska soppor

Våra härligt krämiga soppor är helt utan onödiga tillsatser. Kärleksfullt lagade på fina råvaror och svenska mejeriprodukter. Den smarta förpackningen bidrar till lång hållbarhet och är dessutom himla fiffig att värma och äta ur direkt.

Färdiglagad "Pasta penne med tomat & ricotta" i en box redo att värmas.

Pastaboxar

Våra smarta pastaboxar finns i flera olika smaker. Goda som de är men extra lyxiga med lite krispig sallad till. Tillagade där de gör det som bäst – i Italien.

Risotto

Risotto

Våra krämiga risottos är vällagade enligt klassiskt italienskt recept och finns i smaker som saffran, sparris och champinjon & parmesan. Perfekta att servera tillsammans med kyckling, lax eller varför inte lite extra svamp.

Paj

Paj

I vårt pajutbud hittar du favoriter som Västerbottensostpaj, krispig tacopaj och klassikern ost & skinka. Bakade av rutinerade pajmästare på svenska mejeri- och köttprodukter.

Pizzakit

Pizzakit

Vårt omtyckta pizzakit innehåller fluffig pizzadeg och smakrik italiensk tomatsås. Även toppingen är på topp eftersom du väljer den helt själv. Absolut, här krävs en liten handpåläggning - men oj, vad gott det blir!

Ekologiska färdigrätter

Ekologiska färdigrätter

Som en del av vårt breda I love eco-sortiment finns kravmärkta klassiker som köttbullar med mos och korv stroganoff med ris. Dessa rätter tillagas i Värmland och innehåller svenska råvaror, som t kravmärkt kött från Mässviks gård.

Kvalitetslöfte

När du köper en vara det står ICA på kan du alltid vara säker på det här:

  • Vi testar tills vi är säkra på att produkterna lever upp till våra höga förväntningar
  • Vi strävar alltid efter bästa möjliga kvalitet och prisvärde
  • Alla produkter tas fram tillsammans med erfarna producenter och experter
  • Våra leverantörer kvalitetssäkras enligt externa standarder och vi ställer strikta krav på deras arbete utifrån kvalitet, miljö och socialt ansvar
  • Vi använder bara tillsatser när de tillför konsumentnytta, t.ex. garanterar säkerhet
  • Alla våra produkter går att spåra till var och när de tillverkades
  • Vi strävar efter att alla våra produkter ska vara framtagna med bästa möjliga omsorg för människa, djur och miljö