ICA Hälsorabatt upphör

Efter 9 december 2018 kommer du inte längre kunna samla rabatt i appen ICA Hälsorabatt. Tidigare insamlad rabatt måste användas senast 31 december 2018. Appen finns ej längre att hämta i App Store eller Google Play. Vi vill tacka alla användare som hittat en morot för att röra sig mer i vardagen och hoppas att ni följer ICAs andra satsningar på vardagsmotion och lite nyttigare måltider.

Vi svenskar sitter mest i norra Europa. Men vi är också de som sportar mest. Visst är det bra att gå på gymmet, men den dagliga dosen vardagsmotion är viktigare än man kan tro. Och det vill vi på ICA uppmuntra till. Med appen ICA hälsorabatt på fickan får du mer rabatt ju mer du rör på dig, oavsett om du går eller springer. Rabatten gäller på utvalda hälsosamma varor.

Sista dag att samla rabatt är 9 december 2018.

Mer rabatt ju mer du rör på dig

Vi ger dig mer rabatt ju mer du rör på dig, och det är antalet aktiva minuter som räknas när vi summerar din rabatt. Appen belönar normalt tempo och högt tempo, och du kan även få extrarabatter genom att klara en eller flera utmaningar.

När du når 25 % är rabatten klar att ladda på ICA-kortet. Och det är precis som det låter: du får 25 % rabatt, som du kan använda på fem valfria produkter inom ICA Gott liv-sortimentet (gäller ej varor i lösvikt som har pris/kg).

Tidigare insamlad rabatt måste användas senast 31 december 2018.