Rör på dig och få rabatt

Nu är det inte bara hälsosamt att röra på sig. Det lönar sig också. Ladda ner appen ICA hälsorabatt så får du mer rabatt ju mer du rör på dig. Är du flitig kan du få 25 procents rabatt på fem valfria produkter inom ICA Gott liv (gäller ej varor i lösvikt som har pris/kg). När du använt rabattsatsen är det bara att börja samla till en ny, och du kan göra det om och om igen!

Ladda ner ICA hälsorabatt här:

Vi svenskar sitter mest i norra Europa. Men vi är också de som sportar mest. Visst är det bra att gå på gymmet, men den dagliga dosen vardagsmotion är viktigare än man kan tro. Och det vill vi på ICA uppmuntra till. Med appen ICA hälsorabatt på fickan får du mer rabatt ju mer du rör på dig, oavsett om du går eller springer. Rabatten gäller på utvalda hälsosamma varor.

Mer rabatt ju mer du rör på dig

Vi ger dig mer rabatt ju mer du rör på dig, och det är antalet aktiva minuter som räknas när vi summerar din rabatt. Appen belönar normalt tempo och högt tempo, och du kan även få extrarabatter genom att klara en eller flera utmaningar.

När du når 25 % är rabatten klar att ladda på ICA-kortet. Och det är precis som det låter: du får 25 % rabatt, som du kan använda på fem valfria produkter inom ICA Gott liv-sortimentet (gäller ej varor i lösvikt som har pris/kg).

Bli friskare på köpet

Så skynda dig att ladda ner appen ICA hälsorabatt! Förmodligen går du redan fler steg per dag än du tror. Nu kan du tjäna pengar på dem och samtidigt bli ännu friskare på köpet.