Den perfekta gåvan

ICA Presentkort

Julklapp, födelsedagspresent eller sommargåva? Satsa på valfrihet och ge bort matglädje. Funkar i alla lägen.

Två presentkort i handen på en tjej.

Presentkort för alla
ICA Presentkort är en mångsidig gåva till någon som du vill ska få ett ännu bättre julbord, eller någon som älskar de där ostsorterna du aldrig ens har hört talas om. Ge bort lite matglädje. Vi har något som alla gillar, därför är det en perfekt present till läraren, fotbollstränare eller kompisen som alltid hjälper till. ICA presentkort kan köpas i de flesta ICA Butiker och laddas direkt i butiken vid inköpet.

Presentkort för privatpersoner
ICA Presentkort är en uppskattad present inför jul, påsk, födelsedag eller som gåva till fotbollstränare eller fröken. ICA presentkort kan köpas i de flesta ICA Butiker och laddas direkt i butiken vid inköpet.

Bra att veta:

  • Laddas med valfritt belopp: max 2000 kr
  • Kortet fungerar som betalmedel i alla ICA butiker i Sverige samt Apotek Hjärtat
  • Giltighetstiden för presentkortet är två år från inköpsdatum
  • Presentkortet kan inte användas vid köp på Internet
  • Återköp av beställda presentkort medges ej
  • Man betalar ingen moms vid köp av ICA Presentkort
  • Läs mer om villkoren för kortanvändandet här


Presentkort för företagare

Ge dina anställda en gåva som de garanterat kommer tycka om. Vid jul, påsk, midsommar och andra högtider brukar det handlas mycket mat till familj, släkt och vänner. Alla uppskattar väl lite extra hjälp med matekonomin ibland? Ett presentkort på ICA är något som de flesta kommer glädjas åt.

En gåva till anställda är skattefri för de anställda om värdet inte överstiger 500 kr inkl moms. Om värdet är högre blir gåvan skattepliktig från första kronan. Skattefriheten gäller inte gåvor som lämnas i pengar. Gåva i form av presentkort som inte kan bytas mot pengar kan vara skattefri. ICAs presentkort kan inte bytas mot pengar.

Företagare – beställ ICA Presentkort här.