Vårprimörer med senapsdressing
Gör en variant på hovmästarsås med dijonsenap och skånsk senap och ringla över vårens primörer, t ex knippmorötter, rädisor och sockerbönor. Gott till gravad lax.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2012
Ingredienser
10 portioner
ca 500 g späda morötter
1 blomkålshuvud
2 broccoli
1 ask sugarsnaps (à 150 g)
1 ask haricots verts (bönor) (à ca 150 g)
1 knippe rädisor (à 220 g)
3 salladslökar
salt
Senapsdressing
1 msk dijonsenap
1 msk skånsk senap
2 msk flytande honung
5 msk vitvinsvinäger
1 dl olivolja
2 krm salt
1 krm nymalen svartpeppar
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer