Myntachutney

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Myntachutney

Här är en snabblagad, syrlig och fräsch myntachutney med mynta, äpple, lime, schalottenlök, socker och salt. Myntachutney är ett kul och gott tillbehör som passar till många kötträtter.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2011

Myntachutney

Ingredienser

1 1/2 dl
4 dl  lättpackade myntablad (4 dl motsvarar ca 2 krukor)
1   litet grönt äpple
1 msk  socker
1 krm  salt
1   lime
1 msk  finhackad schalottenlök

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Chutneyn håller i kylen ett par dagar men smakar bäst nygjord.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kanelkryddade äpplen med apelsin och mynta
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomat- och äppelchutney
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Tonic drink med äpple och mynta
Betyg 4.1 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äppelchutney med chili
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Smaksatt äppelgelé
Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äppel- och saffranschutney
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga