Vermouthfisk med fänkål

Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
1
Vermouthfisk med fänkål

Vermouthfisk med fänkål, persilja och dragon är en tilltalande, krämig fiskrätt som gärna serveras med kokt, pressad potatis och en grönsallad. Vermouthen ger fisken en unik smak.

Vermouthfisk med fänkål

Ingredienser

4 portioner
600 g  fiskfilé (t ex torsk eller kolja)
1   fänkål
3 msk  hackad gräslök
3 msk  hackad persilja
1 msk  smör eller margarin
1 msk  färsk dragonört
1/2 dl  torr vermouth
2 dl  crème fraiche
1 tsk  salt

För alla

Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche och laktosfritt matfett eller olja.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), använd mjölkproteinfritt matfett eller olja.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

När ska fänkålen läggas i?

Erika

2007-07-06

Näringsvärde per portion

Energi2020 KJ / 480 kCal
Fett22 g

Testa liknande recept

Fiskgryta med fänkål och purjo
Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgratäng med fänkål och ost
Betyg 3.8 av 5.
14 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Stekt fisk med grönsaker i salsa verde
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Inlagd sill med dragon och fänkål
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Färskost med örtagårdens kryddor
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskburgare med grovt bröd och wasabidressing
Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga