Varm mozzarella med tomat och basilikasalsa
Varma och mättande baguetter med en salsa av tomat, rödlök och basilika. Denna varma mozzarella med tomat och basilikasalsa har kort tillagningstid och passar utmärkt tillsammans med rucolasallad.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 1999
Ingredienser
4 portioner
2 stora tomater
1/2 rödlök (1/2 motsvarar 1 stor schalottenlök)
1 kruka basilika
4 msk olivolja
2 msk balsamvinäger
salt
nymald svartpeppar
smör
12 skivor minibaguette (eller liknande)
1 ask rucolasallad
1 mozzarella
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Den godaste förrätten jag vet!
Ulla
2021-04-11Goda - men tar längre tid att göra än man tror . Bättre steka brödskivorna i olivolja.
Kerstin
2017-12-09Låter verkligen jättesmarriga! Detta måste jag pröva.
Kerstin
2016-04-04