Varm kycklingsallad med ruccola

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Varm kycklingsallad med ruccola

Denna fulländade, varma kycklingsallad är både smarrig och mättande. Fördela bara krispig ruccola-, frissé- och rosésallad på tallrikar och strö över den marinerade, stekta levern. Servera med den himmelska såsen samt rostad baguette.

Varm kycklingsallad med ruccola

Ingredienser

4 portioner
225 g  kycklinglever
2 dl  vitt vin
5   vitpepparkorn
1   vitlöksklyfta
1   lagerblad
1   kruka rucolasallad (à ca 125 g)
några rosésalladsblad
några frisésallad
salt och peppar
1 msk  olivolja
3 msk  balsamvinäger
4 msk  vispgrädde

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1180 KJ / 280 kCal
Fett13 g

Testa liknande recept

Fetaost och fänkålssallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Marinerad paprika med kapris och sardeller
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spaghetti med ruccola och nötter
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Korvmacka med ajvar relish och sallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ruccola- och fänkålsaioli
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Parmarullar med olivkräm
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga