Torsk med kaviarkräm
En härlig husmansrätt som är väldigt god i all sin enkelhet: Smörstekt torskfilé med en delikat kaviarkräm gjord på smetana och kaviar. Servera den perfekt tillagade fisken med ångande nykokt potatis, hackad rödlök och krispiga gröna gurkstavar. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 12 2017
Ingredienser
Kaviarkräm
Grönsaker
Fisk
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd smetana och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) eller liknande mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Använd mjölkfritt matfett.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Supergott! Vi pressade potatisen till och gjorde fisken i ugn istället, kommer absolut att göra igen!
Johanna
2017-03-28Blandade rödlöken i såsen, mums vad gott! En god rätt som uppskattades av alla i familjen.
Jennie
2017-03-22