Svamp- och paprikakyckling

Ett oemotståndligt recept på krämig svamp- och paprikakyckling att servera till pasta eller ris. Du gör den smakrika kycklingen av bland annat vitlök, grädde och basilika. Mättande och gott!

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2355 KJ / 563 kCal
Fett18.1 g
Kommentarer
8 stJättegott!
Birgitta
Använde matlagningsgrädde och tog en msk mushroomsoya till 6 portioner
Johan
Gunvor Den här kycklinggrytan är riktigt god. Har gjort den flera gånger.
Gunvor
Very good!
Irina
Istället för grädde använde jag skånemejeriets creme fraiche som är smaksatt med kantarell och cognac. Hade även cayennepeppar i. Serverade med tagliatelle
Helene
Använde marinerade ovanlår. Blev mycket gott.
Ann-christin
Tog i lite röd curry samt lite socker och det piffade till rätten ordentligt.
Gunilla
Underbart gott! Hade i matgrädde, inte vispgrädde, och det blev så gott. Barnen älskade den!
Maria