Stekt torsk med ljummen primörsallad
Stekt torsk med ljuvliga primörer. En underbar rätt som för tankarna till vår och sommar. Skölj och torka av fisken innan stekning och lägg fisken i en riktigt het panna så får den en fin stekyta. När fisken ligger i pannan sänker du värmen och steker den på 2 minuter på vardera sida. Så lätt och så gott!
Ingredienser
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: byt ut flytande matfett och margarin mot laktosfritt margarin/matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt flytande matfett och margarin mot mjölkproteinfritt matfett.
Recept och bild från Milda Kockens val.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Lurig tidsangivelse när varken koka potatisen, förvälla bönorna eller filéa citronen ingår i den tid det tar att laga rätten.
Helena
2023-09-09