Stekt lövbiff med gratäng och bönsallad

Betyg 2.9 av 5.
24 personer har röstat
0
Stekt lövbiff med gratäng och bönsallad

Stekt lövbiff med gratäng och bönsallad är en obeskrivligt smakrik och lättlagad måltid. Den tunna lövbiffen steks i en het panna en snabbis, bara så att den får färg. Värm därefter gratängen tills den blir gyllenbrun, då är den redo för servering. Tillsammans med en bönsallad som fått smak av persilja.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2015

Stekt lövbiff med gratäng och bönsallad

Ingredienser

2 portioner
400 g  potatisgratäng
150 g  haricots verts (bönor)
1/2   cosmopolitansallad
1/2   ask persilja (à 20 g)
1 tsk  olivolja
1 tsk  rödvinsvinäger
salt och peppar
ca 350 g  lövbiff
1 tsk  smör

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Tips

Pressa gärna i en vitlöksklyfta i gratängen innan den värms.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
24 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2381 KJ / 573 kCal
Fett26 g
Salt3.47 g
Kolhydrater30 g
Protein50 g

Testa liknande recept

Lövbiff med potatisgratäng och cosmopolitansallad
Betyg 4.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Teriyakibiff med sesamstekt haricots verts
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Het Thaibiff
Betyg 3.9 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lövbiff med potatisgratäng och tomatsallad
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bulgogi med ananas och rostat kokosris
Betyg 2.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bulgogi med currystekt ananas
Betyg 4.6 av 5.
36 personer har röstat
Under 30 min att tillaga