Rensteksrulle

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Rensteksrulle

Överraska gästerna med en superb rensteksrulle till förrätt! Skär skivor av ditt kalla, rullade kött med en krämig färskostfyllning med härlig pepparrotssmak och lägg sedan upp dem på små brödbitar. Dekorera med syrliga lingon och servera!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005

Rensteksrulle

Ingredienser

10 st
4   skivor rökt renstek
50 g  färskost med pepparrot
kavring eller pumpernickel
lingon och ärtskott

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tunnbrödsstubbar med rökt rensstek/gravad lax
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kavringkanapé med ren, löjrom och syltlök
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Klassiska fyllningar till smörgåstårtor
Betyg 3.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rökt renstek med pepparrotsgrädde
Betyg 2.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kex med Västerbottensost och dijonsenap
Betyg 2.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Renskav med karljohan, senap och enbär
Betyg 4.1 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga