Rökt renstek med pepparrotsgrädde

Betyg 2.2 av 5.
17 personer har röstat
1
Rökt renstek med pepparrotsgrädde

Utsökta rullade bitar av rökt ren som fyllts med pepparrotsgrädde och vispgrädde. Rökt renstek med pepparrotsgrädde är den perfekta förrätten och tillagas på under 30 minuter.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2004

Rökt renstek med pepparrotsgrädde

Ingredienser

10 st
1 dl  vispgrädde
1 - 1 1/2 msk  riven pepparrot
salt och peppar
6   skivor rökt renstek
10   runda skivor pumpernickel
persilja till garnering

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj mörkt glutenfritt bröd istället för pumpernickel.
Gör mjölkfri: välj mjölkfritt gräddalternativ från t.ex. Oatly eller Beneviva.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.2 av 5.
17 personer har röstat

Kommentar

Byt grädde mot Crème fraiche såblir det både godare och håller ihop bättre. Går utmärkt att skippa pumpernickel då med och bara servera rullen i skivor som den är!

Linus

2020-01-18

Testa liknande recept

Tunnbrödsstubbar med rökt rensstek/gravad lax
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kavringkanapé med ren, löjrom och syltlök
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kex med Västerbottensost och dijonsenap
Betyg 2.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Potatis- och rödbetsraggmunk med rökt renstek 
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Renstek med ädelost och glöggfikon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga