Pocherat ägg med bacon, tomat och pepparrot

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Pocherat ägg med bacon, tomat och pepparrot

Pocherat ägg med bacon, tomat och pepparrot är en vacker och festlig rätt till söndagsbrunchen som är både lätt och mättande. Lägg rucola på ett fat, strö över bacon, tomater och pepparrot och lägg till sist på äggen.

Pocherat ägg med bacon, tomat och pepparrot

Ingredienser

4 portioner
1 l  vatten
3 msk  ättiksprit
4   ägg
140 g  bacon
250 g  körsbärstomater
65 g  rucola
2 msk  nyriven pepparrot

För alla

Rätten innehåller ägg men är fri från gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi910 KJ / 218 kCal

Testa liknande recept

Sill med bacon & pepparrot
Betyg 4.1 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Potatiskaka med bacon och pepparrot
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Toast med pocherat ägg och sparris
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varmrökt lax och råriven blomkål på tunnbröd
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Inlagd gurka med pepparrot
Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga