Pepparrot- och forellromspotatis

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Pepparrot- och forellromspotatis

Magnifik potatis vänd i smält smör, pepparrot, dill och forellrom. Pepparrotspotatisen passar utmärkt till kokta fiskrätter eller stekt strömming. Servera med kokta haricots verts.

Pepparrot- och forellromspotatis

Ingredienser

4 portioner
800 g  små potatisar
50 g  smör
1/2 dl  riven pepparrot
1   kruka dill
1   burk forellrom (à 50 g)
finkornigt havssalt

Gör så här

I näringsberäkningen ingår strömming och haricots verts.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2332 KJ / -1 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Äggstanning med forellrom och pepparrot
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Nudlar med rökt lax och pepparrotskimchi
Betyg 3.4 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Tonfiskpasta med pepparrot
Betyg 3.9 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rökt laxsida med fänkål, citron och blomkålssallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Laxinlindad torskrygg med grönkålstimbal
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga