Peppargrillad flankstek/ flappstek med primörsallad

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Peppargrillad flankstek/flappstek med primörsallad

Flankstek/flappstek är ett utmärkt grillkött tack vare sin jämntjocka, platta form. Servera med en krispig sallad på färsk grön sparris, sockerärter och romansallad.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2012

Peppargrillad flankstek/flappstek med primörsallad

Ingredienser

4 portioner
ca 800 g  flankstek /flappstek
1   stor vitlöksklyfta
1 1/2 tsk  salt
2 tsk  grovmalen svartpeppar

Primörsallad

1   knippe grön sparris (à 250 g)
150 g  sockerärtor
100 g  sallad t ex romansallad
2   kvistar dragon
1 msk  färskpressad citronjuice
2 msk  olivolja
1 krm  salt
1 krm  peppar
ev ätliga blommor till garnering

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillad flankstek och lök med citron- och dragonsmör
Betyg 4 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sparrispanna med dragon
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade isterband med potatissallad
Betyg 2.5 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad entrecôte med grillade marinerade grönsaker
Betyg 2.6 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Champinjon- och sparrissallad med persilja och dragon
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Örtkryddad delikatesspotatis
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga