Marinerade kantareller

Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Marinerade kantareller

Marinerade kantareller är en mycket aromatisk rätt. Fantastiska smaker från svamp, citron, schalottenlök och persilja gör rätten till ett festligt tillbehör.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007

Marinerade kantareller

Ingredienser

4 portioner
3 dl  kantareller
2 msk  finhackad bladpersilja
2 msk  finhackad schalottenlök
3 msk  färskpressad citronjuice
4 msk  olivolja
2 krm  salt
1 krm  svartpeppar

För alla

Fri från gluten, latos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi590 KJ / 140 kCal
Fett15 g

Testa liknande recept

Svampbruschetta med jordnötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämiga kantareller
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Norrländsk renskavsgryta
Betyg 4 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Senaps- och kantarellpotatis
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halstrad röding med kantarellpotatis
Betyg 3.3 av 5.
88 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kantarellspread med persilja och vitlök
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga