Langospizza

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Langospizza

Den här langospizzan bjuder på en härlig blandning av intensiva smaker. Nötig pesto, fyllig gräddfil och smält ost tillsammans med lök och underbar stenbitsrom. Allt detta på en bädd av nybakad smidig pizzadeg.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2005

Langospizza

Ingredienser

4 portioner

Pizzadeg

2   paket pizzadegmix

Topping

3 1/2 dl  färdig pesto
1   pkt riven ost (à 150g)
1 - 1 1/2 dl  gräddfil
2   burkar stenbitsrom (à 50 g)
1   gul lök

Gör så här

Receptet är avsett för 4 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pesto, parmesan & salamipizza
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ratatouillesås, korv och mozzarellapizza
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pinsa med lufttorkad skinka och pesto
Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kronärtskockspizza med yoghurt och ärter
Betyg 4.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pestopizza med taleggio
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Minipizzor med rostad paprika och pesto
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga