Kycklingfilé i panna med bacon och druvor

Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
7
Kycklingfilé i panna med bacon och druvor

En aromatisk måltid finner du i detta recept på kycklingfilé i panna som toppas av smakrikt bacon- och druvfräs. De söta druvorna ger kycklingrätten sin speciella, goda smak som passar utmärkt med nykokt vildris och gröna bönor.

Kycklingfilé i panna med bacon och druvor

Ingredienser

4 portioner
4   kycklingfiléer
1 msk  olja
1 tsk  salt
1 krm  vitpeppar
2 dl  hönsbuljong (tärning eller fond + vatten)
1 msk  soja
1   pkt bacon (à 140 g)
1   purjolök
150 g  blå druvor
1 tsk  arrowrot

Till servering

vildris
bönor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Vet inte vad för fel jag gjorde men det blev rätt smaklöst, smakade bara kyckling typ. Fick ej heller redningen att tjockna med angiven mängd.

Owe

2010-11-14

Det blev väldigt salt fast jag hade mindre soja. Bry dig inte om att salta filéerna och börja med lite soja tills du smakar av.

Erik

2006-11-25

Vi i familjen tycker om sås, gjorde dubbelt upp av bacon,purjolök. Det funkade och gick åt

Ann-christin

2006-02-12

Näringsvärde per portion

Energi2260 KJ / 540 kCal
Fett15 g

Testa liknande recept

Slush med sötmelon, druvor och hallon
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grape- och druvjuice
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bruschetta med kanelfrästa druvor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sommarkålssallad med druvor, kapris och brynt smör
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vaniljfromage med blandade druvor
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vindruvemix- Juice med druvor, citron och morötter
Betyg 3.7 av 5.
24 personer har röstat
Under 15 min att tillaga