Krispig kycklingschnitzel med kapriskräm
Panera kycklingfiléerna i ägg, dijonsenap och ströbröd och stek dem tills de fått en gyllene och krispig yta. Servera med ugnsrostad klyftpotatis, en grönsallad med tomater och den ljuvliga kapriskrämen.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 2 2017
Ingredienser
Schnitzel
Kapriskräm
För alla
Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jätte gott, lite pyssligt att göra kycklingschnitzel men det är värt det.
Agneta
2023-08-12Kycklingen blev så saftig och god och fräsch sås.
Kristina
2022-08-10Väldigt gott recept, kapris såsen var jätte gott
Sara
2021-04-13