Kolapaj med bär och färskost

Har du lite tid över och vill baka en förstklassig och utsökt efterrätt ska du testa det här receptet på kolapaj med bär och färskost. Den söta pajen tillsammans med syrliga bär och vaniljkvarg skapar en magisk smakkombination som alla kommer älska
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2006

Gör så här
00:30:00
00:25:00
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1970 KJ / 470 kCal
Fett30 g
Kommentarer
9 stHej! Vilken diameter på pajformen?
Stefan
Hej Stefan! 24 cm i diameter är lagom för den här pajen. Hälsningar Niclas
ICA-köket
20 minuter är alldeles för länge att koka kolan. Det blev knäck av den. Gick inte att äta. Man tuggar på den och det blir till sten. Jag är besviken.
Madeleine
Jättehärligt recept- ska prova dom flesta!!
Eva