Knäck i mikron

Att göra knäck i mikro är ett enkelt och snabbt sätt att koka knäck – julens mesta julgodis! Här är ett recept på klassisk knäck av socker, grädde, smör och sirap med knaprig hackad mandel i. Koka knäcken i mikrovågsugnen och gör kulprovet för att se när smeten är klar. Godis till jul!

Gör så här
00:07:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per styck.
Energi198 KJ / 48 kCal
Fett2 g
Salt0.06 g
Kolhydrater7 g
Protein0.2 g
Kommentarer
20 stGodaste knäcken jag ätit! Gjort receptet flera år på rad nu och den är det populäraste på godisbordet. God Jul!
Emma
Löjligt enkelt och galet gott! Rekommenderar alla att testa detta recept! 😃 jag gjorde det i en vanlig bakbunke i plast (ICAs) som det står undertill att den klarar +120 grader. Hällde sen över i en knäcktratt och fördelade i alla formar. Så smidigt!
Sara
Ska prova
Kristina