Karamelliserad citrussill

Betyg 4 av 5.
28 personer har röstat
0
Karamelliserad citrussill

Karamelliserad citrussill är en pigg och nyskapande sillinläggning. En fröjd för ögat och läcker för gommen! Den friska och syrliga smaken på sillen blir ett perfekt inslag på julbordet.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2007

Karamelliserad citrussill

Ingredienser

10 portioner
2 1/2 dl  strösocker
2 1/2 dl  vatten
1 1/2 dl  ättiksprit (12 %)
2   apelsiner
2   lime
1   citron
4   vår-/ salladslökar
10   svartpepparkorn
2   paket 5-minuters inläggningssill (à 420 g)

För alla

Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
28 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rödlökssill med balsamvinäger och honung
Betyg 4.4 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Senapssill
Betyg 4.1 av 5.
137 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Brantevikssill
Betyg 4.4 av 5.
12 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Sill med fänkål och dragon
Betyg 2.8 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Skärgårdssill med stenbitsrom och dill
Betyg 4.2 av 5.
53 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kajsa Nymans sill med äpple och pepparrot
Betyg 3.8 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga