Kanelcrème brûlée

Betyg 2.9 av 5.
15 personer har röstat
0
Kanelcrème brûlée

Denna crème brûlée är den perfekta desserten och har en härlig smak av kanel. Kanelcrème brûlée tillagar du av äggulor, vispgrädde och mjölk och har en underbar knäckig yta av råsocker och rivet apelsinskal.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2000

Kanelcrème brûlée

Ingredienser

6 portioner
6   äggulor
1 dl  strösocker
4 dl  vispgrädde
1 dl  mjölk
2   kanelstänger
finrivet skal av 1 1/2   apelsiner
2 msk  råsocker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
15 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Crème brûlée à l'orange
Betyg 2.8 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Crèma catalana med rårörda bär
Betyg 3.3 av 5.
64 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Espresso Creme Brûlée
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Crème brûlée
Betyg 4.1 av 5.
1037 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Frysta stjärnanismarinerade apelsinklyftor
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Saffrans crème brûlée
Betyg 4.5 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga