Jordgubbsmarmelad

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
1
Jordgubbsmarmelad

Lättlagad och fenomenalt god jordgubbsmarmelad med toner av kanel, lagerblad och cointreau. Smakar förträffligt med god ost och kan även serveras till nybakade scones!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Jordgubbsmarmelad

Ingredienser

4 dl
2   liter jordgubbar
3 dl  socker
3   kanelstänger
5   lagerblad
2 msk  Cointreau

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Bra att veta om att koka marmelad.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Hur länge håller den i kylen?

Jeanett

2023-06-25

Hej Jeanett! En öppnad burk håller ca 1 månad i kylskåp. Titta, lukta och smaka för att avgöra hållbarheten. Hälsningar Elina

Redaktionen

2023-06-30

Testa liknande recept

Clementin- och aprikosmarmelad med kanel
Betyg 2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Jordgubbs- och rabarbermarmelad med vanilj
Betyg 4.1 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rabarber- och jordgubbsmarmelad med lime
Betyg 3.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Äpple- och rödlöksmarmelad med kanel
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Marmelad av färsklök
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Early bird breakfast martini
Betyg 2.9 av 5.
36 personer har röstat
Under 15 min att tillaga