Högrevsbiffar med rostad paprika och sötpotatis
Biffar gjorda på högrev är verkligen något extra. Det sista som görs är att steka biffarna i smör. Innan det ugnsrostas sötpotatis och paprika. Det hela serveras med rucola och coleslaw.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 32 2022
Ingredienser
2 portioner
600 g sötpotatis
1/2 msk olivolja
1/2 tsk torkad oregano
salt
peppar
150 g snackpaprika
300 g burgare av högrev
1/2 msk smör
1/2 förp rucola (à 65 g)
200 g coleslaw
För alla
Kontrollera noga innehållet i coleslawen.
Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Tips
Smaksätt coleslawen med lite senap, pressad citronsaft och salt.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2901 KJ / 693 kCal
Fett32 g
Salt2 g
Kolhydrater61 g
Protein35 g
Kommentarer
Det tycker inte jag. Ibland vill man ha lite festmat som går snabbt att tillaga.
Ronny
2022-03-31För att vara i matkassen bistro är det för enkel matlagning med för mycket halvfabrikat. En coleslawe måste man kunna göra själv.
Johanna
2022-03-25