Grillad röding med getost på spetskål och salsa romesco
Spetskål med krämig getost gör sig otroligt bra på grillen och blir ett fräscht tillbehör till den grillade rödingen. Servera den smakrika spanska paprikasåsen romesco. Rostade hasselnötter och ringlad honung ger hela anrättningen en ännu lyxigare touch.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2015
Ingredienser
Salsa romesco
För alla
Gör glutenfri: Välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: Välj t ex laktosfri fetaost och lämpligt bröd.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut getosten mot mjölkfritt ostalternativ t ex tofu. Välj mjölkfritt bröd.
Gör äggfri: Välj bröd utan ägg.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer