Grillad entrecôte med panzanellasallad

Betyg 4.3 av 5.
36 personer har röstat
5
Grillad entrecôte med panzanellasallad

Grillad entrecôte serverad i skivor tillsammans med den läckra italienska brödsalladen panzanellasallad. Med sin rika marmorering blir entrecôte perfekt på grillen med sitt saftiga och smakrika kött. Grilla köttet rumstempererat och låt det sedan vila en stund innan du skivar det. Festligt och supergott!

Grillad entrecôte med panzanellasallad

Ingredienser

4 portioner
1   surdegsbaguette (à 250 g)
5   tomater
1   vitlöksklyfta
1   rödlök
1   kruka basilika
2 msk  rödvinsvinäger
4 msk  olivolja
salt
svartpeppar
150 g  urkärnade kalamataoliver
3 msk  kapris
4   skivor entrecôte

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
36 personer har röstat

Kommentarer

Fantastiskt gott! Salladen kommer jag att köra till allt grillat framöver!

Carola

2023-04-16

Den här "salladen" blir en rätt oaptitlig och saggig historia. Är receptet verkligen rätt?

Zeth

2022-05-01

Jättegott! En sommarfavorit.

Ellen

2021-07-25

Testa liknande recept

Grillad flankstek med brynt soja och ingefärssmör
Betyg 4.6 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
BBQ Ribs med sweet Carolina Gold sås
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad Ryggbiff med kinesisk BBQ-glaze
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillplanka med bbq-sås och lime- och koriandercrème
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Korvtillbehör ”de lux”
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga