Fläskfärsbullar och majskräm med mynta
De mumsiga fläskfärsbullarna har en härligt krämig konsistens och tillsammans med fräscha tillbehör som vitlöksdoftande majskräm med mynta och chili, nykokt sparrispotatis och sötsyrlig tomatsallad, blir det en spännande middagsmåltid som bjuder upp till smakfest!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 42 2014
Ingredienser
Potatis
Majskorn
Fläskfärsbullar
Tomatsallad
För alla
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: använd grädde och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt. Använd mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: uteslut ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer