Fikoncarpaccio med pinjenötter och ostcrisp

Betyg 3.1 av 5.
34 personer har röstat
0
Fikoncarpaccio med pinjenötter och ostcrisp

Fikoncarpaccio med pinjenötter och ostcrisp passar fint som snacks på glöggminglet. Söta fikon, salta nötter och krispiga ostchips är en oslagbar smakkombination.

Fikoncarpaccio med pinjenötter och ostcrisp

Ingredienser

4 portioner
2 dl  Västerbottensost
1 dl  pinjenötter
8   färska fikon
1 msk  crema di balsamico
1 msk  olivolja
flingsalt och peppar
1   kruka körvel

För alla

Fri från gluten, laktos och ägg. Innehåller mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
34 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1674 KJ / 400 kCal
Fett27 g
Salt0.3 g
Kolhydrater26 g
Protein12 g

Testa liknande recept

Knäckebrödssnittar med pistage och fikon
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Crostini med getost, fikon och pumpafrö
Betyg 3.5 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Toast med fikon, ricotta och pinjenötter
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Miniflugsvampar
Betyg 2.8 av 5.
79 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sommarpasta med salsa verde och lufttorkad skinka
Betyg 5 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 15 min att tillaga