Citronkycklingklubbor
Mumsig och lättlagad fågelrätt med smak av citrus. Du tillagar kycklingklubborna tills de fått fin färg och serverar med kokt ris och ett knaprigt bröd.
Ingredienser
4 portioner
4 kycklingklubbor
1 citron
3 msk konc kycklingfond India
1 dl vatten
3 dl basmatiris
1 påse djupfrysta wokgrönsaker (à 500 g)
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på fonden. I övrigt är rätten fri från gluten, lakos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Tips
Har du ingen mikrovågsugn kan du använda färdigstekt kyckling som skärs i portionsbitar. Lägg på citronskivor och värm i 200°C, ca 15 minuter.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2308 KJ / 552 kCal
Fett20 g
Salt0.67 g
Kolhydrater57 g
Protein34 g
Kommentarer