Brynt brysselkål med pancetta och gruyère

Brysselkål är en gröda man antingen älskar eller hatar. Förrän man har provat att steka brysselkålen i stället för att koka den. Då har den potential att bli älskad av alla, för det blir magiskt gott! Särskilt tillsammans med salt sidfläsk, syrligt granatäpple och pikant ost.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2014

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi965 KJ / 231 kCal
Fett17 g
Salt1 g
Kolhydrater7 g
Protein10 g
Kommentarer
7 stGodaste julsallad !!!!!
Monica
Kan man göra i förväg och värma?
Liselotte
Vi åt det tillsammans med oxfilé och rostad potatis. Supergott!
Erik
Kanongott. Körde det som en huvudrätt.
Magnus
Mycket bra. Åt tillsammans med ugnsstekta revbensspjäll
Anita
Blev så gott och fräscht till julbordet!
Marie
Fungerar utmärkt med bacon och västerbottenost. Tips: lägg hela baconskivor på bakplåtspapper. Ugn 175-200 grader. Torka på hushållspapper.
Helen