Kokos- och risplättar
Naturligt gluten- och mjölkfria plättar som du gör på rismjöl och kokosmjölk. Servera med agave- eller lönnsirap och granatäppelkärnor.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012
Ingredienser
30 st
2 1/2 dl rismjöl
3 krm salt
3 ägg
1 burk kokosmjölk (à 400 ml)
lönnsirap (alt. agavesirap)
granatäppelkärnor
För alla
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.
Gör så här
Näringsberäkningen visar näringsinnehåll per plätt.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi-1 KJ / 70 kCal
Fett5 g
Kolhydrater4 g
Protein1 g
Kommentar
Älskar dessa plättar!! De påminner mig mkt i smaken av något jag åt i thailand som var helt magiskt :) Perfekt att de är både mjöl (vetemjöl) och mjölkfria! Såå goda!!
Anna
2023-08-06