Kokos- och risplättar

Betyg 3.7 av 5.
17 personer har röstat
1
Kokos- och risplättar

Naturligt gluten- och mjölkfria plättar som du gör på rismjöl och kokosmjölk. Servera med agave- eller lönnsirap och granatäppelkärnor.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012

Kokos- och risplättar

Ingredienser

30 st
2 1/2 dl  rismjöl
3 krm  salt
3   ägg
1   burk kokosmjölk (à 400 ml)
lönnsirap (alt. agavesirap)
granatäppelkärnor

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.

Gör så här

Näringsberäkningen visar näringsinnehåll per plätt.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
17 personer har röstat

Kommentar

Älskar dessa plättar!! De påminner mig mkt i smaken av något jag åt i thailand som var helt magiskt :) Perfekt att de är både mjöl (vetemjöl) och mjölkfria! Såå goda!!

Anna

2023-08-06

Näringsvärde per portion

Energi-1 KJ / 70 kCal
Fett5 g
Kolhydrater4 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Solrosplättar med granatäppelsirap och apelsin
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Frysta stjärnanismarinerade apelsinklyftor
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Granatäpple- och myntaswirl
Betyg 2.4 av 5.
32 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Silverlök och granatäpple
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 15 min att tillaga