Äppelmarmelad på vanligt sätt

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Äppelmarmelad på vanligt sätt

En klassisk äppelmarmelad med ljuvliga pistagenötter som är härlig att bre på ett kex och mumsa i sig! Tips: Blir en uppskattad gå-bortpresent eller passar utmärkt att ge som julklapp!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2007

Äppelmarmelad på vanligt sätt

Ingredienser

3 l
3 kg  nästan mogna äpplen
ca 3 - 3 1/2 dl  vatten
3 krm  askorbinsyra
7 dl  socker
3 krm  natriumbensoat
2 dl  pistagenötter

För alla

Fri från gluten, mjölk och ägg.

Gör så här

Bra att veta om att koka marmelad.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Snabb äppelmarmelad med pistagenötter
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äppelmarmelad med korinter och sherry
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Blåbärssylt
Betyg 3.6 av 5.
123 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mummamarmelad
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Äpple- och rödlöksmarmelad med kanel
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rårörd vinbärssylt
Betyg 3.7 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga