Bruschetta med marinerad kronärtskocka och parmaskinka

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Bruschetta med marinerad kronärtskocka och parmaskinka

Klassisk bruschetta med annorlunda topping. Smakrika basilikablad blandas med örtmarinerade kronärtskockor och placeras på det ugnsrostade lantbrödet ackompanjerat av krämig färskost och salt parmaskinka. Förträfflig förrätt!

Bruschetta med marinerad kronärtskocka och parmaskinka

Ingredienser

4 portioner
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
1 burk örtmarinerade kronärtskockor
4 rejäla skivor bondbröd
ca 1/2 dl basilikablad
1 paket parmaskinka (à ca 80 g)
4 msk färskost

Gör så här

I näringsberäkningen ingår klar grönsakssoppa och den föreslagna desserten.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Väldigt god och uppskattad förrätt! Hittade endast kronärtskockor i vatten så jag använde olivolja på tomaterna och när jag blandade kronärtskockorna med basilika. GOTT!!!

    Helen

Näringsvärde per portion

Energi2280 KJ / 545 kCal
Fett29.2 g

Testa liknande recept

  • Pizza med parmaskinka och grönsaker
    Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gremolatasås
    Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fylld lax med parmakrisp
    Betyg 4.2 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Aubergine och kumminbruschetta
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad